Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #112 Shinoi dedi: Sistem yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Apple logosunda sistem bir anda reset mi atıyor.
Shinoi dedi: Sistem yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Apple logosunda sistem bir anda reset mi atıyor.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #113 Yok ben "kurdum ve sistemi yeniden başlattım" manasında demiştim ancak apple logosunda baya bi uzun süre bekledi bu sefer.
Yok ben "kurdum ve sistemi yeniden başlattım" manasında demiştim ancak apple logosunda baya bi uzun süre bekledi bu sefer.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #114 Shinoi dedi: Yok ben "kurdum ve sistemi yeniden başlattım" manasında demiştim ancak apple logosunda baya bi uzun süre bekledi bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim bakalım.
Shinoi dedi: Yok ben "kurdum ve sistemi yeniden başlattım" manasında demiştim ancak apple logosunda baya bi uzun süre bekledi bu sefer. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim bakalım.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #115 Sistemi açtım saat doğru değil dedi şuan ayarlıyor. Saat ve tarih şu anda cortladı, ayarlansa dahi yanlış ayarlıyor Tamam, tamam. Şu anda saat ve tarih düzeldi beklemek yeterliyimiş.
Sistemi açtım saat doğru değil dedi şuan ayarlıyor. Saat ve tarih şu anda cortladı, ayarlansa dahi yanlış ayarlıyor Tamam, tamam. Şu anda saat ve tarih düzeldi beklemek yeterliyimiş.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #116 Shinoi dedi: Sistemi açtım saat doğru değil dedi şuan ayarlıyor. Saat ve tarih şu anda cortladı, ayarlansa dahi yanlış ayarlıyor Genişletmek için tıkla... Peki baştaki hata çıkıyor mu?
Shinoi dedi: Sistemi açtım saat doğru değil dedi şuan ayarlıyor. Saat ve tarih şu anda cortladı, ayarlansa dahi yanlış ayarlıyor Genişletmek için tıkla... Peki baştaki hata çıkıyor mu?
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #117 Kleyn dedi: Peki baştaki hata çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı bu sefer. Süper. Bu arada neden apple logosunda daha çok beklediğini anladım. Az önce önüme yazılar çıkıp yüklerken şimdi apple logosuyla birlikte yükleniyor. Sanırım yeni config sayesinde
Kleyn dedi: Peki baştaki hata çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı bu sefer. Süper. Bu arada neden apple logosunda daha çok beklediğini anladım. Az önce önüme yazılar çıkıp yüklerken şimdi apple logosuyla birlikte yükleniyor. Sanırım yeni config sayesinde
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #118 Shinoi dedi: Hayır çıkmadı bu sefer. Süper. Genişletmek için tıkla... Sistemi tekrar yeniden başlatıp dener misiniz acaba? Yine saat bozukluğu olacak mı macOS tarafında. Shinoi dedi: Apple logosuyla birlikte yükleniyor. Sanırım yeni Config sayesinde. Genişletmek için tıkla... Ben verbose modu kapattım diye öyle
Shinoi dedi: Hayır çıkmadı bu sefer. Süper. Genişletmek için tıkla... Sistemi tekrar yeniden başlatıp dener misiniz acaba? Yine saat bozukluğu olacak mı macOS tarafında. Shinoi dedi: Apple logosuyla birlikte yükleniyor. Sanırım yeni Config sayesinde. Genişletmek için tıkla... Ben verbose modu kapattım diye öyle
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #119 Kleyn dedi: Sistemi tekrar yeniden başlatıp dener misiniz acaba? Yine saat bozukluğu olacak mı macOS tarafında. Ben verbose modu kapattım diye öyle Genişletmek için tıkla... Denedim sorun yok. Touchpad çalışmıyor
Kleyn dedi: Sistemi tekrar yeniden başlatıp dener misiniz acaba? Yine saat bozukluğu olacak mı macOS tarafında. Ben verbose modu kapattım diye öyle Genişletmek için tıkla... Denedim sorun yok. Touchpad çalışmıyor
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #120 Shinoi dedi: Denedim sorun yok. Touchpad çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Touchpad'i sol sağ tık olarak mı deniyorsunuz?
Shinoi dedi: Denedim sorun yok. Touchpad çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Touchpad'i sol sağ tık olarak mı deniyorsunuz?