Lenovo V330 alınır mı?

Radagast08

Hectopat
Öncelikle merhaba 3500 liralık dizüstü oyun ağırlıklı bir bilgisayar almak istiyorum. Bu konuyla ilgili başlıklara baktım fakat tatmin olamadım. Bu fiyata oyun içinde en iyi performansı alabileceğim dizüstü bir bilgisayar önerirseniz çok sevinirim. Ayrıca diğer başlıklardan gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu bilgisayarı tavsiye etmiş sizce mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modeli de alabilirsin. Senin baktığında alınabilir ama oyunları açarda full ayarlarda pek performans bulamayabilirsin.

Oyun için bu laptop alınmaz bütçeyi biraz arttırıp en az mx150 ekran kartı bir laptop almanızı öneririm

ACER Aspire E5-576G/i5-8250U/8GB/1TB/MX150 2GB VGA/15.6 HD/W10 Laptop tek eksiği ddr3 internette çeşitli oyun testleri mevcut sizi üzmez

Oyun için bu laptop alınmaz bütçeyi biraz arttırıp en az mx150 ekran kartı bir laptop almanızı öneririm
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Linkini attığım bilgisayara neden oyun için iyi olmadığını yazarsanız sevinirim çünkü çoğu kişi pek sorun yaratmayacağını yazıyor üstelik pubg gibi oyunları ounamayı düşünmüyorum max cs go

Oyun ağırlıklı olarak kullanacağım demişsiniz o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…