D demorsy Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 13 24 Eylül 2019 #1 Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Sadece yazılım, kodlama vs. için kullanacağım. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Linkte bulunan bilgisayar sizce alınır mı? Farklı alternatifleriniz varsa alabilirim. Lenovo V330 Intel Core i7 8550U 8GB 1TB + 128GB SSD Radeon Fiyatı Lenovo V330 Intel Core i7 8550U 8GB 1TB + 128GB SSD Radeon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2019
Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Sadece yazılım, kodlama vs. için kullanacağım. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Linkte bulunan bilgisayar sizce alınır mı? Farklı alternatifleriniz varsa alabilirim. Lenovo V330 Intel Core i7 8550U 8GB 1TB + 128GB SSD Radeon Fiyatı Lenovo V330 Intel Core i7 8550U 8GB 1TB + 128GB SSD Radeon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 24 Eylül 2019 #2 Bu cihaz'da işinizi görür. Kullanacağınız programları kesinlikle SSD ye kurmayı unutmayın.
D demorsy Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 13 24 Eylül 2019 #3 Pitbull dedi: Bu cihaz'da işinizi görür. Kullanacağınız programları kesinlikle SSD ye kurmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kaldım. İşlemciler arasında hemen hemen fark yok gibi. Fiyat farkı şaşırttı açıkçası.
Pitbull dedi: Bu cihaz'da işinizi görür. Kullanacağınız programları kesinlikle SSD ye kurmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kaldım. İşlemciler arasında hemen hemen fark yok gibi. Fiyat farkı şaşırttı açıkçası.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 25 Eylül 2019 #4 demorsy dedi: İkisi arasında kaldım. İşlemciler arasında hemen hemen fark yok gibi. Fiyat farkı şaşırttı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek veya tekli çekirdek olarak performansı farklı olabilir. U serisi bir İ7 için fiyat farkına değmez.
demorsy dedi: İkisi arasında kaldım. İşlemciler arasında hemen hemen fark yok gibi. Fiyat farkı şaşırttı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek veya tekli çekirdek olarak performansı farklı olabilir. U serisi bir İ7 için fiyat farkına değmez.