LENOVO V55 AMD Ryzen 8GB Ram / 256 SSD Masaüstü Bilgisayar en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok ürünü A101'de!
Markası yazmıyor. Emin değilim ama lenevo olduğu için bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Ama çokda yeni nesil oyunları oynamay beklemeyin. CS:GO Valorant falan istiyorsanız sıkıntı çıkarıcağını düşünmüyorum.
LENOVO V55 AMD Ryzen 8GB Ram / 256 SSD Masaüstü Bilgisayar en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok ürünü A101'de!
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Attığın sistemde PSU, SSD. RAM ve anakartın modelini göremedim. 180W olan güç kaynağının kaliteli olma ihtimali yok. Attığım sisteme bakabilirsin. 200 lira bütçen varsa RAM'leri Ballistix 2*16 yap. Eğer yoksa ilerleyen zamanlarda kesinlikle 2*8 yapman lazım.
Wolfenstein®: The New Order reignites the series that created the first-person shooter genre. Wolfenstein offers a deep game narrative packed with action, adventure and first-person combat.