V vcbaran Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 29 3 Mayıs 2021 #11 CYPERFOOL dedi: Bahsettiğim PC de Zula'yı 40 FPS 30 FPS gibi bir değerde oynadım Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda mı? Zula gibi düşük sistem isteyen bir oyunda 30 FPS aldıysanız CS:GO çok zor açarsınız.
CYPERFOOL dedi: Bahsettiğim PC de Zula'yı 40 FPS 30 FPS gibi bir değerde oynadım Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda mı? Zula gibi düşük sistem isteyen bir oyunda 30 FPS aldıysanız CS:GO çok zor açarsınız.
C CYPERFOOL Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 Denemekten zarar gelmez orta ayarlarda
V vcbaran Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 29 3 Mayıs 2021 #13 CYPERFOOL dedi: Denemekten zarar gelmez Genişletmek için tıkla... Aynen, indirin test edin.
C CYPERFOOL Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #14 Bundan 1 yıl önce falan yüklemiştim CS o zaman 40 FPS de oynamıştım rahat adam vurabiliyordum rahat dediğimde beni götürürdü yani ama laptopumun ısınıp kapanma sorunu olduğu için silmiştim şimdi o sorun gitti tekrar deneyeceğim.
Bundan 1 yıl önce falan yüklemiştim CS o zaman 40 FPS de oynamıştım rahat adam vurabiliyordum rahat dediğimde beni götürürdü yani ama laptopumun ısınıp kapanma sorunu olduğu için silmiştim şimdi o sorun gitti tekrar deneyeceğim.