Lenovo Vantage ayarları nasıl olmalı?

YunusAlper

Femtopat
Daha fazla  
Lenovo Gaming laptop kullanıyorum, genelde oyun ve video izliyorum. Lenovo Vantage yazılımından bu ayarlardan hangisini seçmeliyim? Oyun oynarken ve video izlerken hangisi seçili olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FN+Q'dan oyun zamanı oyun diğer zaman enerji tasarrufu olarak kullanman daha iyi olur. Ya da dengeli de kalabilirsin. Her profil CPU'nun TDP değerini değiştiriyor.

Evet onları kullanıyorum ayrıyeten pil kısmında da bazı özellikler var akıllı şarj tasarruf kipi ve hızlı şarj mesela oyun oynarken bu 3 şarj özelliğinden hangisi açık olmalı.

Evet onları kullanıyorum ayrıyeten pil kısmında da bazı özellikler var akıllı şarj tasarruf kipi ve hızlı şarj mesela oyun oynarken bu 3 şarj özelliğinden hangisi açık olmalı.

Dosya Ekleri

• IMG-20250409-WA0000.jpg
    IMG-20250409-WA0000.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Ben tasarruf kipini kullanıyorum bataryam uzun ömürlü olsun diye, Çünki bende thinkbook var oyun amacıyla kullanmıyorum. Ama sen oyun oynarken şarja takacağım için şarjı bitmesin diye yine tasarruf kipinde kalabilir bu şekilde bataryan tam dolup bataryanın ömrü azalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı