Lenovo Vibe X2 SPFlash Tools Sorunu

Mert Uyar

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, Lenovo Vibe X2 telefonumu Andorid 4.4.4 Turkcell rom'undan kurtarmak için TWRP recovery ile Android 5.0 yükledim. Ancak, Android 5.0'a geçtiğimden bu yana ne stok recovery moduna, ne de defalarca flaşlamama rağmen custom recovery'lere erişim sağlayamıyorum. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung'daki Odin programı gibi bir program olduğunu keşfettim. Adı ''SP FLASH''. Recovery mod'a erişmek için sıfırdan Andorid 5.0 kurmak aklıma geldi.

Rom dosyalarını programa yükledim. Her şey tamam. Ancak download tuşuna basıp telefonu bağladığımda telefon kapalı kalmıyor. Aygıt yöneticisinde kısa bir süre için ''MT6595 Preloader'' olarak gözüküyor ancak telefon hemen açılıyor. Batarya dahili olduğu için işlem başlamıyor. Hiçbir yerde bulamadım çözümünü.
Engin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Dosya Ekleri

• 2015-10-25 14_58_43-Konu Oluştur _ Technopat Sosyal.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 351
Son düzenleyen: Moderatör:
Stock 4.4.4'e dönebiliyor musunuz? Orijinal ROM'unu denediniz mi, sonrasında farklı bir 5.0 deneseniz yararlı olabilir, programda bir sorun görünmüyor.

Dostum bende seninle aynı sorunu yaşadım ve çözüm buldum

driver sorunu için aşağıdaki adrese git

MT65XX 6575 Android Preloader Driver - Android Format

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…