Lenovo vs ASUS laptop

İkisi arasından Lenovo ama hocam biraz daha bütçe yükseltip en azından RTX 4050'li 27-28 bin liralık modelleri almalısın. Yazık etme parana.

Şuraya bak 4050 kartlı ve 24 bin lira. Gigabyte laptop konusunda kendini kanıtlamış değil ama ben olsam bütçe yükseltmekte aşırı zorlanırsam bunu alırdım.

Bir tık sıcaklık farklı olacaktır ama unutma oyun laptopları hep ısınır ve yüksek fan sesi çıkarır.

Son düzenleme:
İkisi arasından Lenovo ama hocam biraz daha bütçe yükseltip en azından RTX 4050'li 27-28 bin liralık modelleri almalısın. Yazık etme parana.

Şuraya bak 4050 kartlı ve 24 bin lira. Gigabyte laptop konusunda kendini kanıtlamış değil ama ben olsam bütçe yükseltmekte aşırı zorlanırsam bunu alırdım.

Bir tık sıcaklık farklı olacaktır ama unutma oyun laptopları hep ısınır ve yüksek fan sesi çıkarır.

Fırın gibi kasası var, alınmaz.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00B4TX Ryzen 5 6600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yanına 8 GB RAM alınmalı.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-ips-full-hd-freedos-892q5ea-pm-HBC00004L8S22 6 GB VRAM olduğu için 4 GB VRAM'li 3050'lerden iyidir.

Amazon.com.tr daha da çıkabilirsen bu en iyisi olur.

Daha yüksek fiyata daha kötü HP önermek... Ne Victus'muş arkadaş ya, ne Victus'muş. Şu Victus'ların ana bileşenler dışındaki donanımını bir açın karşılaştırın diğer markalarla.O rozeti böyle kötü öneriler kopyala yapıştır yaparak almışsın belli ki. Allah bu foruma yardım etsin.

Kızma, sadece biraz araştır insanları yönlendirmeden önce.

Al sana Victus, 4050 kartlı. En çok önerdiğin 3060'lı laptoptan üstüne üstlük 8 GB bellek fazlası var. Ve 26 bin küsür. Yapmayın etmeyin yahu.

Daha yüksek fiyata daha kötü HP önermek... Ne Victus'muş arkadaş ya, ne Victus'muş. Şu Victus'ların ana bileşenler dışındaki donanımını bir açın karşılaştırın diğer markalarla. O rozeti böyle kötü öneriler kopyala yapıştır yaparak almışsın belli ki. Allah bu foruma yardım etsin.

Kızma, sadece biraz araştır insanları yönlendirmeden önce.

Al sana Victus, 4050 kartlı. En çok önerdiğin 3060'lı laptoptan üstüne üstlük 8 GB bellek fazlası var. Ve 26 bin küsur. Yapmayın etmeyin yahu.

Yahu git bir şu önerdiğin ürünlerin şikayetlerine bak, kronik sorunlarını araştır. Önce G5 sonra Victus 15 önermiş şaka gibisin. İki ürün de soğutma konusunda berbat, millet Victus'tan bu 15 serisi yüzünden çekiniyor. Ucuz diye arkadaşa kazığı attıracaksınız haberiniz yok. Hep siz zaten her şeyin iyisini biliyorsunuz.

Lenovo:Amazon.com.tr
ASUS:ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN453 i5-11400H 16GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050 15.6 inç FHD 144Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İkisi arasında kaldım. Soğutma olarak bir arkadaşım TUF'dan şikayetçi olduğunu söylemişti ama Lenovo'yu hiç bilmiyorum belki onda da vardır. Sizce hangisi daha mantıklı.

Lenovo'yu tercih edin hocam. TUF'un bu kasasında ısınma sorunu vardı. Gigabyte ise kağıt üzerinde iyi ancak çok sıcak çalışıyor işlemci 95 derecelerde geziyor o yüzden tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Yahu git bir şu önerdiğin ürünlerin şikayetlerine bak, kronik sorunlarını araştır. Önce G5 sonra Victus 15 önermiş şaka gibisin. İki ürün de soğutma konusunda berbat, millet Victus'tan bu 15 serisi yüzünden çekiniyor. Ucuz diye arkadaşa kazığı attıracaksınız haberiniz yok. Hep siz zaten her şeyin iyisini biliyorsunuz.
Soğutma soğutma diye diye performanstan ödün vermenin manası ne? Laptop almayı kafaya koyan herkes fan sesini de göze alacak her halükarda. 90 derece veya 95 derece...

Yazılanı iyi okusan böyle olmayacak. İki önerdiğim laptop da son çare önereceğim laptoplardır ki Victus'u hiç önermem, senin önerinin mantıksızlığına cevap olarak attım. Ben kısaca halen daha RTX 3000 serisine, özellikle 3050'ye bu kadar para verilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Neyse ne.

Soğutma soğutma diye diye performanstan ödün vermenin manası ne? Laptop almayı kafaya koyan herkes fan sesini de göze alacak her halükarda. 90 derece veya 95 derece...

Yazılanı iyi okusan böyle olmayacak. İki önerdiğim laptop da son çare önereceğim laptoplardır ki Victus'u hiç önermem, senin önerinin mantıksızlığına cevap olarak attım. Ben kısaca halen daha RTX 3000 serisine, özellikle 3050'ye bu kadar para verilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Neyse ne.

Soğutmanın amacı zaten performans düşüşünü engellemek :D, kendinizle çelişiyorsunuz. O zaman Excalibur önerelim 95 derecede kavrulurken 30 FPS oyun oynatsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı