Lenovo Windows 8.1 laptopta şifre nasıl kırılır?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Mimar olan ablamın eski laptopunu açmayı başardım fakat uzun yıllar ardından şifresini unuttuk. Windows 8.1 artık desteklenmiyor yani Linux veya Windows 10 kurmamız şart olsa da dosyalar önemli malum. O yüzden kırmamız lazım şifreyi. Yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Mimar olan ablamın eski laptopunu açmayı başardım fakat uzun yıllar ardından şifresini unuttuk. Windows 8.1 artık desteklenmiyor yani Linux veya Windows 10 kurmamız şart olsa da dosyalar önemli malum. O yüzden kırmamız lazım şifreyi. Yardım eder misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
adımları uygulayın.

1-) Aşağıdaki programı kurup ISO sunu oluşturduktan sonra PC yi bu ISO ile boot ederek..
Başka birsürü işe de yarar.
Lazesoft recovery suite:

2-) HIREN içinde de yüzlerce kullanışlı program var. Yukarıdaki lazesoft'u da içeriyor ve başka şifre kurtarma programlarıda mevcut.

1-) Aşağıdaki programı kurup ISO sunu oluşturduktan sonra PC'yi bu ISO ile boot ederek.
Başka bir sürü işe de yarar.
Lazesoft recovery Suite:

2-) HIREN içinde de yüzlerce kullanışlı program var. Yukarıdaki Lazesoft'u da içeriyor ve başka şifre kurtarma programları da mevcut.

Hocam lazesoftu kurdum fakat nasıl kullanılıyor az söyleseydiniz ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı