Lenovo X1 Windows 8.1 Uyumu

hakam45

Megapat
Ben Lenoxo X1 kullanıyorm. Laptop'da Windows 7 yapışkanı var. Windows 8.1 32 bit format atmayı düşünüyorum sizce bir sürücülerle ilgili uyumsuzluk olur mu? Olacaksa hiç atmıyım.

Sistem Özellikleri :

İşlemci : Intel Core i5-2520M CPU @ 2.50 GHz
RAM: 4 GB RAM
GPU : Intel HD graphicsh 3000

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sıkıntı olmaz fakat x64 tabanlı bir Windows sürümü yüklemelisiniz. Ayrıca o işlemciye ve chipsete en iyi gidecek işletim sistemi Windows 10 x64'dür. 1703 şiddetle önerilir.

Hiçbir sıkıntı olmaz fakat x64 tabanlı bir Windows sürümü yüklemelisiniz. Ayrıca o işlemciye ve chipsete en iyi gidecek işletim sistemi Windows 10 x64'dür. 1703 şiddetle önerilir.
GPU ile uyunlu Windows 10 64 bit yok windows 8.1 32 bir yüklemeyi düşünüyorum birşey olmaz değilmi ?

Bence Windows 8.1'den çok yapılacak ilk hata 4 GB RAM'li sisteme 32-bit işletim sistemi kurmak olur. 32-bit işletim sistemi ile 4 GB RAM'den tam verim alamazsınız. Ayrıca Windows 10 sürüm 1703 ile gayet stabil çalışıyor. Bunu kurmanızı tavsiye ederim.

İntel Update Ulity yazılımıyla Intel ürünlerinizin son sürümünü otomatik yükleyebilirsiniz. Orada olmasına gerek yok zaten.
İntel Update Ulity yazılımıyla Intel ürünlerinizin son sürümünü otomatik yükleyebilirsiniz. Orada olmasına gerek yok zaten.

Hocam Intel Update Ulity zaten orada indirmyormu birşey olmaz deilmi indireyim eminseniz boşuna format atmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…