H HaneFi. Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Telefonu genellikle sosyal medya ve oyun amaçlı kullanırım. Kamerası da önemli.. Sizce hangi telefonu almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2015
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Telefonu genellikle sosyal medya ve oyun amaçlı kullanırım. Kamerası da önemli.. Sizce hangi telefonu almalıyım?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Haziran 2015 #2 Batarya sorun oluşturmayacaksa Vibe X2.
Mert Uyar Kilopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #3 Suan vibe x2 kullaniyorum asiri derecede tiktik mesaj yazan biri degilseniz rahat gidiyor
hrn016 Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 159 Makaleler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2015 #4 Vibe X2 derim. Şöyle incelemelerine alayım sizi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vibe X2 derim. Şöyle incelemelerine alayım sizi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mert Uyar Kilopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #5 Vibe x2 hakkinda benim de incelemem var Lenovo Vibe X2 İncelemesi | Technopat Sosyal