Lenovo Y50-70 ekran kırılması (Screen Tearing) sorunu

Sorun nerede sizce?

• W10 güncellemesi

Oy: 0 0,0%
  • Advanced systemcare

• Malwarebytes

• Oy verenlerin toplamı
    0

İsmail AYAZ

Kilopat
Daha fazla  
Lenovo Y50-70 kullanıcısıyım. Şimdiye kadar Autodesk, 3DSmax gibi programlarda ve oyunlarda gayet memnundum. Haliyle PC'nin HDD'sinin dolumu ve programları yoğun kullanmam sebebiyle haliyle yavaş çalışıyordu. Bunun üzerine kendi kendime "Advanced System Care ve Malwarebytes programlarını kurayım ne kadar hızlanırsa o kadar iyi" dedim. ASC ile biraz temizledikten sonra Malwarebytes ile tarattım birkaç bir şey çıktı onları da temizlettirdim sonra Windows 10 1703 güncellemesi geldiğini gördüm ve onu da güncelleyip PC'ye restart attım. İşte her şey şimdi başlıyor. Far Cry4'e girdim ve ana menüde bile ekran kırılmaları başladı. Oyunların hangisini açtıysam ekran kırılması yaşıyorum ve aldığım FPS değeri baya düştü. NVIDIA Control Panel'den Vsync ve tripple bufferi ne kadar açsam da bir türlü düzelmedi. GeForce Experience kurup kartın da en son güncellemelerini yaptım olmadı. NVIDIA control paneli en son kendi ayarlarına çevirdim yine aynı olay devam ediyor. Sizce ne olmuş olabilir? PC'de donanımsal olarak bi arıza yoktur, yıllardır aynı masanın üstünde. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı