Merhaba arkadaşlar ikinci el bir notebook almayı düşünüyorum. İki model arasında kararsız kaldım. Sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı bir hamle olur sebepleri ile paylaşırsanız sevinirim.
Lenovo Y50-70 (Kozmetik olarak düzgün herhangi bir problemi yok. )
32 GB RAM gereksiz, tekini satsam HDD ile birlikte gene en kötü 500 TL eder bana da 3500 TL gelir diye düşündüm. O kadar depolama alanına ihtiyaç duymuyorum çünkü. Birde Lenovo Y50-70 için kasanın hava akışından şikayet eden çok kişi olmuş. Biraz soğudum ondan açıkcası.
Ne gibi bir sorun var acaba. Lenovo 'nun o modelinde ısınma problemi yüzünden çok şikayet edeni gördüm. O yüzden pek içime sinmedi. Monster'da aynı sorun var diyorsanız Clevonun bu serisinde incelediğim kadarı ile öyle bir sorun göremedim. Birebir aynı zaten Clevo ile.
Clevo P170SM-A GTX 970M 6 GB i7 4710MQ modelini buldum. Fiyat olarak da uygun. Muhtemelen tercihimi ondan yana kullanıcam. Daha doğrusu kasa parça vs. tamamen Clevo'dan çıkma sadece etiket Viktor. Çok üst kalite aramıyorum zaten. Belli bir dönem için beni götürsün. Kasa yapısı çok hoşuma gitti. Zahmet olmazsa bakıp yorum yaparsanız sevinirim.