Lenovo y50-70 Windows 8 den Windows 7 ye geçmek ve beraberinde gelen hatalar

Oğuz Serttaş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Laptop Windows 8.1 idi ondan sonra windows 7 yapmaya çalıştım laptop la sistem yüklemekde biraz zormuş bir kaç şey inceledim Sata hdd ile ilgili şeyler paylaşmışlar ehci den compifalance diye birşey varmış ona aldım hotkey i enabled ve usb always ı enabled yaptım ondan sonra boot tan legacy first ve legacy supporta aldım biraz kurcaladım yani windows 7 yüklerken

Windows bu diske yuklenemez . Seçilen Disk GPT bölümü stilinde diye bir sorun la karşılaştım ve internetten araştırdım cmd komutunu açıp Last Disk select disk 0 clean vs exit komutlarını kullandım bütün herşeyi sildi sadece tek bi disk kaldı ondan sonra düzeldi ve windows 7 yi sadece bi diske kurdum ondan sonra gerekli driverlari lenovonun sitesinden masaüstü pc me indirdim usb ile bu pc ye kurdum ondan sonra windows 7 64 bit güncelleştirmelerini yaptım denetim masasından ondan sonra aklıma geldi ayarları biostan geri alayım dedim geri aldım fakat sata hdd eski haline getirdim hotkey ve always usb yi yine disabled yaptım legacy support ve first i değiştirdim uefi yaptım save ledim çıktım sol yukarda media searching dedi ipv4 vs ipv 6 hatası verdi eufi yi yine legacy yaptim ondan sonra masaüstüne girerken mavi ekran vermeye başladı hotkey usb ve satayı yine değiştirdim laptop açıldı lütfen yardımlarınızı bekliyorum beyler çok çaresizim pekte anlamam ama bios v.s den bi uzman varsa yardım ederse çok iyi olur teşekkürler şimdiden

Daha güncel bir sürüm olan Windows 8.1'e geçmek yerine neden Windows 7 ye geçtiniz ? Windows 7 ye Teknik destek vermiyoruz. Windows 8.1 e geçtikten sonra sorunlarınız devam ederse yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı