wrecking34 Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #11 Kaan Arslan dedi: Driver güncelse ya hat değerleri yada wireless kartından kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuzdur. Arkadaşın istediği SNR Marjin değerlerine ait sayfanın fotoğrafını halen vermemişsiniz. Paylaşırsanız inceleriz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sekme arayüzde yok veyahutta ben bulamıyorum hocam. Hypnos dedi: Olabilir fakat özel mesaj üyelere kapatılmış malesef o yüzden siz DSL sekmesini bulup atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sekme olsa atarım hocam da yok. Teamvewerdan bağlanabilirmisiniz rica etsem? ID : 293 384 491 Password : 45altıdokuz
Kaan Arslan dedi: Driver güncelse ya hat değerleri yada wireless kartından kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuzdur. Arkadaşın istediği SNR Marjin değerlerine ait sayfanın fotoğrafını halen vermemişsiniz. Paylaşırsanız inceleriz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sekme arayüzde yok veyahutta ben bulamıyorum hocam. Hypnos dedi: Olabilir fakat özel mesaj üyelere kapatılmış malesef o yüzden siz DSL sekmesini bulup atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sekme olsa atarım hocam da yok. Teamvewerdan bağlanabilirmisiniz rica etsem? ID : 293 384 491 Password : 45altıdokuz
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Aralık 2014 #12 Bağlanıyorum ben şimdi. Verdiğiniz şifre yanlış.
wrecking34 Kilopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 80 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #13 Kaan Arslan dedi: Bağlanıyorum ben şimdi. Verdiğiniz şifre yanlış. Genişletmek için tıkla... Şifre : 4569
Kaan Arslan dedi: Bağlanıyorum ben şimdi. Verdiğiniz şifre yanlış. Genişletmek için tıkla... Şifre : 4569