E Enes Altıntop Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #1 Uzun süredir aklmda olan bir notebook vardı. Bilen bir kişinin fikrini almadan karar vermek istemedim. Lenovo Y5070 UltraHD 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX860M 4GB incelemesini yapabilir misiniz veya görüşünüzü bildirir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2016
Uzun süredir aklmda olan bir notebook vardı. Bilen bir kişinin fikrini almadan karar vermek istemedim. Lenovo Y5070 UltraHD 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX860M 4GB incelemesini yapabilir misiniz veya görüşünüzü bildirir misiniz? Teşekkürler.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2016 #2 Eğer oyun oynamayı düşünüyorsan bence başka marka veya modellere yönelmende fayda var. MSI veya Monster'lara bir bak derim ben.
Eğer oyun oynamayı düşünüyorsan bence başka marka veya modellere yönelmende fayda var. MSI veya Monster'lara bir bak derim ben.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 19 Ocak 2016 #3 Hocam bende kullanıyorum. Gayet üst düzey bir laptop. Gönül rahatlığıyla kullanın. Oyun içinde gayet ideal.
Hocam bende kullanıyorum. Gayet üst düzey bir laptop. Gönül rahatlığıyla kullanın. Oyun içinde gayet ideal.