Lenovo Y510P Oyunda Ses ve Görüntü Gitme Sorunu

MrSharp

Hectopat
Yer
Marmaris
Daha fazla  
Meslek
Minibüs Şöförü
Herkese merhabalar. 2 yıldır Lenovo Y510P sahibiyim. GT 750M SLI olan modeli. Şimdi şöyle bir sıkıntım var. Oyunları gayet akıcı bir biçimde oynuyorum fakat her oyunda farklı problemler veriyor ve çözümlerini her yerde aramama rağmen bir sonuç bulamadım. Nasıl problemler derseniz, şöyle izah edeyim. ARMA 3 oynarken belli bir aralık olmaksızın, oyuna ilk girildiği anda olabiliyor. 10 dakika sonra veya 1 saat sonra yani tam belli bir zamanı yok. D3D-Device Removed hatası alıyorum. CS:GO'da tam aralık olmasa da ekran ve sesler takılıyor. 10 saniye sonra kendine geliyor ve belli bir zaman olmaksızın tekrar ediyor. GTA 5'te belli aralık olmaksızın sesler ve ekran gidiyor. Aynı CS:GO'daki gibi fakat PC kapanıyor. Bazı zamanlarda ise genel olarak "Nvidia Kernel Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu" diye bir hata alıyorum. Ve bunların çözümlerini hiçbir şekilde bulamadım. 3-5 başlık vardı yabancı forumlarda ama yaptıklarım işe yaramadı. Temiz Windows 8 temiz Windows 10 UEFI format attım. Driverların hepsi en güncel sürümde fakat hala devam ediyor. Yardım eden olursa çok sevinirim. Oyun oynamak eziyet oluyor çünkü. Herkese teşekkürler.

SS'ler temsilidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…