Lenovo Y510p şarj ve batarya nasıl temin edilir?

EzgiAk

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Lenovo Y510p yaklaşık 10 yıldır kullanmaktayım. Sarja takmadan çalışmıyor batarya nereden alabilirm? Şarj kablosu da teması ayarlamadan şarj etmiyor aynı şekilde şarj kablosu da nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil için buraları inceleyin.

Şarj içinde buraya bakabilirsiniz.

Attıklarınız orijinal güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Attıklarınız orijinal güvenilir midir?
Orjinal olmayabiliyor. Farklı marka laptoba uyumlu ürünler satılır. Sitelerdeki satıcılara danışmanız gerekir. Açıklamalarda marka yazar genelde. Yoksa dediğim gibi satıcıya danışabilirsiniz.

Edit: Örneğin bu sitelerde orjinal olarak belirtmiş.

Siteleri de hiç bilmiyorum o yüzden sormak istedim aslında. Trendyol gibi sitelerden alınır mı? Ya da yapılabilecek bir şey midir yenisi alınmadan?

Siteleri de hiç bilmiyorum o yüzden sormak istedim aslında. Trendyol gibi sitelerden alınır mı? Ya da yapılabilecek bir şey midir yenisi alınmadan?
Alınır tabi. Yalnız sormak gerekir ürünü. Batarya sorunları eski ise genelde tamiri mümkün olmuyor. Teknik servise de gösterebilirsiniz. İnceleyip ona göre yapılması gerekeni söylerler.

Orjinal nereden satın alabilrim? internet yada Ankara ili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…