Lenovo Y510P veya Monster Abra A7 v1.1

Ali Emre Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar pc den fazla anlamam. Laptopum 3 senelik oldu artık değişmenin vakti geldi 2 pc arasında kaldım birisi lenovo y510p: Lenovo Ideapad Y510P 16GB 59 415880 Notebook En ucuz Gaming notebook modelleri pcdepo.com da, lenovo y510p, msı gaming notebook, asus gaming notebook - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Diğeri ise monster abra a7 MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA tamamen oyun için alıcağım bi pc olacak abrayı alırsam 60 GB'lık ssd taktırabilirim hangisini önerirsiniz? Hangisinin ekran kartı daha iyi? Malum laptoplara ram vs. eklenebiliyor ama ekran kartı değişmiyor. Neyse arkadaşlar şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle laptopun kasası parçalandığı için nerdeyse hiç bi tuş basmıyo basıncada basılı kalıyor burdan hesabımı banlayan yönetici arkadaşa açmasını rica ediyorum bu arada msi çok gösterişli gerçekten güzel bi tasarımı var bunun ekran kartı diğerlerinden dahamı iyi ayrıca sonradan ssd ve ram taktırabilirmiyim msi teknik servisi nasıl ilgileniyolarmı ayrıca 60 gb ssd neden yetmiyor ssd bilgisayarın hızlı açılmasına yaran bişey değilmi benmi yanlış biliyorum cevaplarsanız sevinirim

Monster'dan daha kötü ancak MSI marka olarak Monster'dan daha kalitelidir. SSD ve RAM takılabilir sonradan. 60 GB SSD kısa sürede dolacaktır. Windows yükleyip birkaç uygulama yükledin mi dolacaktır. 128 GB alınmalı en azından.

SSD, mekanik disklerden çok daha hızlı okuma, yazma ve erişim hızına sahiptir. Bilgisayar daha hızlı açılır, SSD üzerine yüklü programlar daha hızlı açılır. Gözle görülür bir fark olur.

Teknik servis ile ilgili kimi iyi diyor kimi kötü diyor. Bir şey demem doğru olmaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı