Lenovo Y510p Windows 10 Performansı

Mor Tosbağa

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhaba arkadaşlar sizlere yaşadığım bir kaç sorunu anlatmak isterim öncelikle çok büyük umutlarla geçtiğim win 10'da umduğumu bulduğum söylenemez.
Maddelersek
-Bazen klavye çalışmıyor (laptop klavyesi) ALT+TAB yaparak bu sorunu şimdilik çözdüm
-Durduk yere bir kaç kere tekrar başlatma (win 8'de yoktu)
-Çözünürlük sorunları
-Performans beklerken çoğu zaman kaybetmek vesaire vesaire..
ASIL SORUNUMA GELİRSEK

Dizüstü bilgisayarım yaklaşık yarım metreden yere düştü ilk başta her hangi bir sorun yoktu.Bilgisayarı ikinci açmamda biraz bekledim (yaklaşık 3 dakika) normalde açma tuşuna bastıktan 20 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor (lenovo y510p) neyse.. Ve açıldığında ekran piksel piksel gibiydi ancak bilgisayarı tekrar başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor ve bunu 3 kerede bir falan yapıyor önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Dosya Ekleri

• 20151030034750.jpg
    20151030034750.jpg
    238 KB · Görüntüleme: 405
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo Y510P de (SLI) modeli için konuşuyorum. Soldaki yani Ana Ekran Kartı Yerinden çıkmış olabilir. Aynı derttten bende çektim. Soldan iyice bastırınca PC reset atıyor ve kendine geliyordu.2. olarkata Windows 10 da bende bariz bir Performans düşüklüğü yaşadım W8 e geri geçtim daha beter oldu. Şuanda Makineden hiç bir şekilde verim alamıyorum bende onunla uğraşıyorum size tavsiyem 8.1 geri dönün ve daha windows 10 a geçmeyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı