Mor Tosbağa
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhaba arkadaşlar sizlere yaşadığım bir kaç sorunu anlatmak isterim öncelikle çok büyük umutlarla geçtiğim win 10'da umduğumu bulduğum söylenemez.
Maddelersek
-Bazen klavye çalışmıyor (laptop klavyesi) ALT+TAB yaparak bu sorunu şimdilik çözdüm
-Durduk yere bir kaç kere tekrar başlatma (win 8'de yoktu)
-Çözünürlük sorunları
-Performans beklerken çoğu zaman kaybetmek vesaire vesaire..
ASIL SORUNUMA GELİRSEK
Dizüstü bilgisayarım yaklaşık yarım metreden yere düştü ilk başta her hangi bir sorun yoktu.Bilgisayarı ikinci açmamda biraz bekledim (yaklaşık 3 dakika) normalde açma tuşuna bastıktan 20 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor (lenovo y510p) neyse.. Ve açıldığında ekran piksel piksel gibiydi ancak bilgisayarı tekrar başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor ve bunu 3 kerede bir falan yapıyor önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Maddelersek
-Bazen klavye çalışmıyor (laptop klavyesi) ALT+TAB yaparak bu sorunu şimdilik çözdüm
-Durduk yere bir kaç kere tekrar başlatma (win 8'de yoktu)
-Çözünürlük sorunları
-Performans beklerken çoğu zaman kaybetmek vesaire vesaire..
ASIL SORUNUMA GELİRSEK
Dizüstü bilgisayarım yaklaşık yarım metreden yere düştü ilk başta her hangi bir sorun yoktu.Bilgisayarı ikinci açmamda biraz bekledim (yaklaşık 3 dakika) normalde açma tuşuna bastıktan 20 saniye içinde kullanıma hazır hale geliyor (lenovo y510p) neyse.. Ve açıldığında ekran piksel piksel gibiydi ancak bilgisayarı tekrar başlatınca bu sorun ortadan kalkıyor ve bunu 3 kerede bir falan yapıyor önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: