mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 17 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Lenovo Y520 macOS Monterey sürümü için hazır EFI arıyorum.
Çözüm yusufklncc 18 Nisan 2022 e.n.e.s dedi: Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır. Genişletmek için tıkla... Evet arşivde buldum. Düzenlemeler yaptım ve güncelledim. Denenebilir. LENOVO Legion Y520-15IKBN i7-7700HQ Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @mehmetakifozdal BIOS CSM ayarını açın.
e.n.e.s dedi: Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır. Genişletmek için tıkla... Evet arşivde buldum. Düzenlemeler yaptım ve güncelledim. Denenebilir. LENOVO Legion Y520-15IKBN i7-7700HQ Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr @mehmetakifozdal BIOS CSM ayarını açın.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 18 Nisan 2022 #21 Gelmedi hocam. Artı 0 Eksi
KS KS mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 18 Nisan 2022 #22 mehmetakifozdal dedi: Fotoğraf geldimi acaba. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabilirmiyiz? Arkadaşlar. Dosya Ekleri 1.jpg 251,5 KB · Görüntüleme: 85 Son düzenleme: 18 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
mehmetakifozdal dedi: Fotoğraf geldimi acaba. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabilirmiyiz? Arkadaşlar.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 18 Nisan 2022 #23 Farklı portlar dene. CSM ayarı ne durumda BIOS'da. Tüm ayarları yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 18 Nisan 2022 #24 yusufklncc dedi: Farklı portlar dene. CSM ayarı ne durumda BIOS'da. Tüm ayarları yaptın mı? Genişletmek için tıkla... 3 tane portta denedim CSM kapalı UEFI acık Security boot kapalı Fast boot kapalı AHCI açık. Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Farklı portlar dene. CSM ayarı ne durumda BIOS'da. Tüm ayarları yaptın mı? Genişletmek için tıkla... 3 tane portta denedim CSM kapalı UEFI acık Security boot kapalı Fast boot kapalı AHCI açık.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 19 Nisan 2022 #25 CSM açık dener misin bir de? Artı 0 Eksi
KS KS mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 19 Nisan 2022 #26 yusufklncc dedi: CSM açık dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bugün çok şükür macOS Monterey sistemini kurdum hafif donmalar var o kadar. mehmetakifozdal dedi: Hocam merhaba bugün çok şükür macOS Monterey sistemini kurdum hafif donmalar var o kadar. Genişletmek için tıkla... Ve Wi-Fi USB portlar falan çalışmıyor ona da yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 19 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: CSM açık dener misin bir de? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bugün çok şükür macOS Monterey sistemini kurdum hafif donmalar var o kadar. mehmetakifozdal dedi: Hocam merhaba bugün çok şükür macOS Monterey sistemini kurdum hafif donmalar var o kadar. Genişletmek için tıkla... Ve Wi-Fi USB portlar falan çalışmıyor ona da yardımcı olabilir misiniz?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 19 Nisan 2022 #27 Hangi EFI ile kurdun? Artı 0 Eksi
KS KS mehmetakifozdal Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 253 Çözümler 7 19 Nisan 2022 #28 yusufklncc dedi: Hangi EFI ile kurdun? Genişletmek için tıkla... Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. mehmetakifozdal dedi: Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. Genişletmek için tıkla... Yalnız nasıl becerdiysem sistem çöktü sistemi yükledikten sonra sürücü tanıtma isine gecelim. mehmetakifozdal dedi: Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. Yalnız nasıl becerdiysem sistem çöktü sistemi yükledikten sonra sürücü tanıtma isine gecelim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sağ olun hallettim her şeyi hallettim. Son düzenleme: 19 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Hangi EFI ile kurdun? Genişletmek için tıkla... Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. mehmetakifozdal dedi: Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. Genişletmek için tıkla... Yalnız nasıl becerdiysem sistem çöktü sistemi yükledikten sonra sürücü tanıtma isine gecelim. mehmetakifozdal dedi: Sizin attıginiz EFI dosyasiyla kurdum. Yalnız nasıl becerdiysem sistem çöktü sistemi yükledikten sonra sürücü tanıtma isine gecelim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sağ olun hallettim her şeyi hallettim.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 19 Nisan 2022 #29 Eğer benim EFI'yi kullandıysan hepsi tanıtılmış olmalıydı. Artı 0 Eksi
A Aritta Megapat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 238 31 Ağustos 2022 #30 @yusufklncc Linki yenileyebilir misiniz? Artı 0 Eksi