P PideKuyrukSokumu Decapat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 20 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar mavi ekran hatası alıyorum, minidump dosyası analizi için yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020
Çözüm P P PideKuyrukSokumu 26 Kasım 2020 Assecreed dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, laptopun arkasını açtım SSD diskini çıkarıp tekrar taktım, düzeldi.
Assecreed dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, laptopun arkasını açtım SSD diskini çıkarıp tekrar taktım, düzeldi.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #41 Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. PideKuyrukSokumu dedi: Bilgisayarımı açtığımda mavi ekran yedim tekrar açılınca bu görüntüyle karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. PideKuyrukSokumu dedi: Bilgisayarımı açtığımda mavi ekran yedim tekrar açılınca bu görüntüyle karşılaştım. Genişletmek için tıkla...
KS KS P PideKuyrukSokumu Decapat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 26 Kasım 2020 #42 Assecreed dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, laptopun arkasını açtım SSD diskini çıkarıp tekrar taktım, düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Assecreed dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Açılış cihazı kayıp ya da açılış başarısız oldu diyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, laptopun arkasını açtım SSD diskini çıkarıp tekrar taktım, düzeldi.