Lenovo Y520 RAM ve SSD yükseltme

gearbass

Hectopat
Lenovo Y520 15IKBN modeline sahibim. Bilgisayarda yavaşlama hissettiğim için RAM ve SSD almaya karar verdim ancak birkaç sorum var.
  • SSD'yi sadece Rust için ve bilgisayarın açılması için kullanacağım ne önerirsiniz?
  • 4 veya 8 GB RAM öneriniz nedir?
  • RAM ve SSD taktıktan sonra ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum, direkt kullanacak mıyım yoksa onları kurmakla uğraşacak mıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Memory'de 2. slot boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bilgisayarınızda nasıl bir disk var bilmiyoruz ama halihazırda SSD diskiniz yoksa elinizdeki model NVME SSD'leri destekliyor. Bütçenize göre 256 GB veya 512GB NVME SSD alabilirsiniz. Ram'i arttırmak istiyorsanız size tavsiyem notebook'un içerisindeki 8GB'lık modülü çıkarıp 16GB Kit modül almanız şeklinde olacaktır.

Tüm bu işlemlerden sonra temiz bir windows kurulumu yapmanız gerekcek.

Ref:

Elinizdeki belleğin aynısı. Samsung 8 GB DDR4 2400 MHz CL17 1.2V SODIMM. Bu özelliklere sahip farklı bir marka alsanız da büyük olasılıkla uyumlu çalışacaktır.

SSD marka isim önerisi nedir 128 GB yeter diye düşünmüştüm?
SSD ne önerirsiniz marka GB olarak sadece 1 oyun ve Windows için kullanacağım(Rust)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…