C cagaaty Hectopat Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 81 Yer Balıkesir, Turkey 10 Şubat 2012 #21 Recep Baltaş dedi: İki PC'de birden çalışmamış. Sorun kesinlikle diskte. Benzer bir durum Verbatim ile başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Cihaz bozukmuş, yenisini gönderdiler 2 hafta kadar önce
Recep Baltaş dedi: İki PC'de birden çalışmamış. Sorun kesinlikle diskte. Benzer bir durum Verbatim ile başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Cihaz bozukmuş, yenisini gönderdiler 2 hafta kadar önce
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Şubat 2012 #22 cagaaty dedi: Cihaz bozukmuş, yenisini gönderdiler 2 hafta kadar önce Genişletmek için tıkla... Disk mi, dizüstü mü?
cagaaty dedi: Cihaz bozukmuş, yenisini gönderdiler 2 hafta kadar önce Genişletmek için tıkla... Disk mi, dizüstü mü?
C cagaaty Hectopat Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 81 Yer Balıkesir, Turkey 10 Şubat 2012 #23 Recep Baltaş dedi: Disk mi, dizüstü mü? Genişletmek için tıkla... Disk bozukmuş, değiştirdiler, şimdi sorunsuz kullanıyorum USB 3.0 ile Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2012
Recep Baltaş dedi: Disk mi, dizüstü mü? Genişletmek için tıkla... Disk bozukmuş, değiştirdiler, şimdi sorunsuz kullanıyorum USB 3.0 ile