Lenovo Z50-70 Klavye İçindeki Kablo

musacnnn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Resimdeki laptop klavyesinin içindeki (sol taraftaki) işaretli kablo ne kablosu acaba?
Bir de diğer resimdeki Touchpad'in kablosunun ucundaki beyaz şeyden yok, nereden bulabilirim onu? Ya da o olmadan kullansam bir sıkıntı çıkar mı?

İlk görseldeki işaretlediğin yer güç tuşunun flex bağlantısı. Flex kabloyu sıkıştıran beyaz kelepçeyi soketten koparmışsın haberin olsun. Sokete ittirdiğin zaman güç tuşu çalışıyorsa o şekilde kalmasının bir zararı yok ama o şekilde çalıştırman çok zor. Yeni gömlekten çıkan yaka plastiğini sokete uygun şekilde kesip oraya sıkıştırabilirsin. Problemsiz çalışacaktır.

Teşekkürler bende şimdi pc yi kapatmaya çalışınca anladım ve o mavi kabloyu laptopun altına doğru kırıp banltadım sıkıca ve şuan power tuşu çalışıyor. Benim bu beyaz kelepçeyi bulma ihtimalim varmı bir yerden.

Biraz zor. Fotoğrafı bilgisayarcılara gösterip 6 pin 1.0 mm kablo kelepçesi aradığını söylersen yardımcı olabilirler. Her bilgisayarcı bunun hurdasını elinde barındırmaz.

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Yada bu soketten sipariş edip FPC kelepçesini kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim acaba bu şekilde kullansam bir sıkıntı çıkar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…