Lenovo Z50-70 LoL Ping Sorunu

mağdur34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim Z50-70 model 840M ekran kartlı Lenovo marka laptopum var. PC'yi alalı yaklaşık 1 ay oldu. PC'yi aldıktan sonra virüs programı ve çizim programları yükledim ardından tabii ki League of Legends yükledim. İnternette video, film vs gibi yerlerde 1080p rahatlıkla kullanabiliyorum. Çizim programlarında kasma yasamadan kullanabiliyorum. Ama sadece oyunda aşırı bir ping sorunu yasıyorum. Virüs programından diye düşündüm kaldırdım sorun geçmedi. Çizim programlarını kaldırdım yine sorun geçmedi. Recovey format yaptım boş PC'ye sadece LoL yükledim sorun yok jet gibi. Sadece tek bir çizim programı yükledim. Yine aynı şekilde aşırı ping sorunu çekiyorum. Bir arkadasım wi-fi güncelle geçer dedi. Güncelledim 1 gün geçti ertesi gün yine aynı. Ne derdi var bu PC'nin? Allah'ını seven bana yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping bilgisayarla alakalı değildir ama ilginç bir durum. İnternetten ping ölçümü yap bence. Çünkü arada Riot sunucuları sıkıntılı oluyor. Ve şuan dünya şampiyonası arifesi. Ben extra hesap açtım hesaba bile giremedim 8-9 gün uğraştım. Şuan sunucuları kopmle sıkıntılı. Bi test ona göre bi çözüm bakalım...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı