Death Eather Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #1 Merhaba Lenovo Z50-70 Notebook HDD çıkartmadan SSD takmak istiyorum. Msata SSD'ler varmış notebookta bu port var mı varsa SSD çalışır mı? Yardımcı olursanız sevnirim şimdiden teşekkürler..
Merhaba Lenovo Z50-70 Notebook HDD çıkartmadan SSD takmak istiyorum. Msata SSD'ler varmış notebookta bu port var mı varsa SSD çalışır mı? Yardımcı olursanız sevnirim şimdiden teşekkürler..
merttrkz Kilopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #2 Death Eather dedi: Merhaba Lenovo Z50-70 Notebook HDD çıkartmadan SSD takmak istiyorum. Msata SSD'ler varmış notebookta bu port var mı varsa SSD çalışır mı? Yardımcı olursanız sevnirim şimdiden teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Mevcut HDD'yi çıkarmadan SSD takamazsın. Anakart üzerinde SSD için Msata yada m.2 soket bulunmuyor.
Death Eather dedi: Merhaba Lenovo Z50-70 Notebook HDD çıkartmadan SSD takmak istiyorum. Msata SSD'ler varmış notebookta bu port var mı varsa SSD çalışır mı? Yardımcı olursanız sevnirim şimdiden teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Mevcut HDD'yi çıkarmadan SSD takamazsın. Anakart üzerinde SSD için Msata yada m.2 soket bulunmuyor.