Lenovo Z50 Hdd Formatlama hatası

Mta

Kilopat
Merhaba,
100 gb yer ayırdım, formatlamadım. Kuruluma geçtim alanı görmedi. Fat32 yaptım, sonra alanı görüyor ama formatlamıyor kurulumda. Sonra windows üzerinde bölümün formatını hfs+ yaptım. Bu sefer hdd'yi hiç görmedi.

Hdd 1 tb ve ssd aldığım için cd-rom yuvasına takılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskin GPT olup olmadığını kontrol edin.
Öncelikle ceza yediğim için geç cevap veriyorum. Gpt olması neyi değiştirir ki ? Şöyle söyleyeyim; hem gpt olarak hem mbr olarak sistem kurdum.Bir arkadaşıma Xcode'yi kullanabilmek için kurmaya çalışıyoruz.Ama formatlama kısmını başaramadık.

Diski Mac kurulum ekranında Disk Utility ile "Mac Extended Journaled" olarak formatlaman lazım.
Zaten bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama formatlamıyor hata veriyor. İşlem tamamlanamadı ya da başarısız oldu gibi.

Diskte hata olabilir. Windows üzerinde chkdsk yaparak Disk'te hata taraması yap. Disk utility içinde formatlamadan önce unmount disk yapmayı dene. Eğer imkanın varsa Disk'i tamamen formatlayıp birde önce öyle dene.

Diskte hata olabilir. Windows üzerinde chkdsk yaparak Disk'te hata taraması yap. Disk utility içinde formatlamadan önce unmount disk yapmayı dene. Eğer imkanın varsa Disk'i tamamen formatlayıp birde önce öyle dene.
Diskte hata yok ondan eminim. İşte bir kısmında 800Gb dosya var. O yüzden fdisk yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…