MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #31 https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-2-5-inch-hard-disk-kutusu-p-HBV00000NQTBI SahinCinar dedi: Hocam bu laptop iyi mi şimdi peki iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Canavar hocam.
https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-2-5-inch-hard-disk-kutusu-p-HBV00000NQTBI SahinCinar dedi: Hocam bu laptop iyi mi şimdi peki iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Canavar hocam.
SahinCinar Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #32 MyEmre dedi: https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-2-5-inch-hard-disk-kutusu-p-HBV00000NQTBI Canavar hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir konuşayım sahibi ile eğer batarya bir sıkıntı yoksa alırım. Batarya önemli çünkü
MyEmre dedi: https://www.hepsiburada.com/ugreen-usb-3-0-2-5-inch-hard-disk-kutusu-p-HBV00000NQTBI Canavar hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir konuşayım sahibi ile eğer batarya bir sıkıntı yoksa alırım. Batarya önemli çünkü
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #33 SahinCinar dedi: Tamam hocam ben bir konuşayım sahibi ile eğer batarya bir sıkıntı yoksa alırım. Batarya önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkabilir dikkatli olun.
SahinCinar dedi: Tamam hocam ben bir konuşayım sahibi ile eğer batarya bir sıkıntı yoksa alırım. Batarya önemli çünkü. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkabilir dikkatli olun.
SahinCinar Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #34 NASIL bir SORUN ÇIKABİLİR BATARYA İLE İLGİLİMİ
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #35 SahinCinar dedi: Nasıl bir sorun çıkabilir batarya ile ilgilimi. Genişletmek için tıkla... Hocam yani ölü olabilir siz prizde kullanamam diyorsanız ona göre konuşun anlamında dedim.
SahinCinar dedi: Nasıl bir sorun çıkabilir batarya ile ilgilimi. Genişletmek için tıkla... Hocam yani ölü olabilir siz prizde kullanamam diyorsanız ona göre konuşun anlamında dedim.
SahinCinar Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #36 MyEmre dedi: Hocam yani ölü olabilir siz prizde kullanamam diyorsanız ona göre konuşun anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şu an yazdım bakalım inşallah batarya ölü değildir
MyEmre dedi: Hocam yani ölü olabilir siz prizde kullanamam diyorsanız ona göre konuşun anlamında dedim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şu an yazdım bakalım inşallah batarya ölü değildir
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #37 SahinCinar dedi: Evet hocam şu an yazdım bakalım inşallah batarya ölü değildir. Genişletmek için tıkla... İnşallah.
SahinCinar dedi: Evet hocam şu an yazdım bakalım inşallah batarya ölü değildir. Genişletmek için tıkla... İnşallah.
SahinCinar Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #38 MyEmre dedi: İnşallah. Genişletmek için tıkla... Ama laptop güzel geldi ama biraz pis hocam O silinerek düzelir değil mi?
MyEmre dedi: İnşallah. Genişletmek için tıkla... Ama laptop güzel geldi ama biraz pis hocam O silinerek düzelir değil mi?
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #39 SahinCinar dedi: Ama laptop güzel geldi ama biraz pis hocam. O silinerek düzelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmem ki hocam. Düzelir inşallah.
SahinCinar dedi: Ama laptop güzel geldi ama biraz pis hocam. O silinerek düzelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmem ki hocam. Düzelir inşallah.
SahinCinar Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #40 MyEmre dedi: Bilmem ki hocam. Düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... Siz alır mısınız peki hocam bu laptopu
MyEmre dedi: Bilmem ki hocam. Düzelir inşallah. Genişletmek için tıkla... Siz alır mısınız peki hocam bu laptopu