Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarimi açarken "Checking Media" diyor ve sonrasinda "EFI Network 0 for IPv4..." diye bir yazi çikiyor. Boot failed diyor, ne yapmaliyim? Marka Lenovo Z500. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2015
Arkadaşlar bilgisayarimi açarken "Checking Media" diyor ve sonrasinda "EFI Network 0 for IPv4..." diye bir yazi çikiyor. Boot failed diyor, ne yapmaliyim? Marka Lenovo Z500.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #2 HDD yi bulamıyor sistem. Harddiskiniz sorunlu olabilir.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #3 İşletim sistemi kurulu mu? BIOS'a girip HDD'yi tanıdığından emin olunuz.
Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #4 Erkan Çevik dedi: İşletim sistemi kurulu mu? BIOS'a girip HDD'yi tanıdığından emin olunuz. Genişletmek için tıkla... Garantiye vereceğim. BIOS'tan baktım [not detected] yazıyor. Kurtarmanın yolu yok galiba
Erkan Çevik dedi: İşletim sistemi kurulu mu? BIOS'a girip HDD'yi tanıdığından emin olunuz. Genişletmek için tıkla... Garantiye vereceğim. BIOS'tan baktım [not detected] yazıyor. Kurtarmanın yolu yok galiba
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #5 Eğer içini açabiliyorsanız, HDD'i başka bir bilgisayarda test edin.
Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #6 Erkan Çevik dedi: Eğer içini açabiliyorsanız, HDD'i başka bir bilgisayarda test edin. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum şuanda zaten ben de açma taraftarı değilim bir şey olur alan korkuyorum açıkçası En yakın zamanda tamir ettireceğim teşekkürler.
Erkan Çevik dedi: Eğer içini açabiliyorsanız, HDD'i başka bir bilgisayarda test edin. Genişletmek için tıkla... Açamıyorum şuanda zaten ben de açma taraftarı değilim bir şey olur alan korkuyorum açıkçası En yakın zamanda tamir ettireceğim teşekkürler.