R r00t Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 21 14 Aralık 2018 #1 4 USB portum da hiçbir şekilde çalışmıyor ama telefonumu taktığımda şarj edebiliyorum. Aygıt yöneticisinde ise şöyle bir hata mevcuttur: Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2018
4 USB portum da hiçbir şekilde çalışmıyor ama telefonumu taktığımda şarj edebiliyorum. Aygıt yöneticisinde ise şöyle bir hata mevcuttur:
izmiristanbul Decapat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 90 15 Aralık 2018 #2 Buradaki konuyu okuyunuz : "Aygıt sürücü yüklemesi başarılı olmadı" Hatası önce aygıt yöneticisinden USB cihazları kaldırın, Windows restart yapın Windows kendisi yüklesin. Olmaz ise Anakart ve işlemci Chipsetleri güncel mi ona bakın.
Buradaki konuyu okuyunuz : "Aygıt sürücü yüklemesi başarılı olmadı" Hatası önce aygıt yöneticisinden USB cihazları kaldırın, Windows restart yapın Windows kendisi yüklesin. Olmaz ise Anakart ve işlemci Chipsetleri güncel mi ona bakın.
R r00t Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 21 18 Aralık 2018 #3 Aslında problemi usb soketlerine enerji dağıtan çip den kaynaklı sanıyordum fakat format attım ve sorun düzeldi. Teşekkürler yine de mesajın için..
Aslında problemi usb soketlerine enerji dağıtan çip den kaynaklı sanıyordum fakat format attım ve sorun düzeldi. Teşekkürler yine de mesajın için..