Lenovo Z5070 Aldım Driver Güncelleme Yapmalımıyım ?

• Konuyu başlatan Meriç Mahir
  • Başlangıç Tarihi
M

Meriç Mahir

Ziyaretçi
Merhabalar ;

Arkadaşlar 3.2.15 yaklaşık alalı 1 saat oldu. Vatandaki çocuğa sordum herşey'i güncelmi diye güncel dedi. Eve geldim baktım PC'ye lisans bile yapmamış. Ekran kartını güncelle dedi. Onu güncelleyeceğim. Ve tüm driverları kurma programı önerirmisiniz? Garanti dışına çıkmaz diymi bide ben aktifleştirsem.

Güncelleme ile alakalı aldığınız bildirimleri dikkate alıp, sisteminizi güncelleyin/ güncel tutun.
Driver güncellemenin garantiye etkisi yok.

Driver bulucu Programlar kullanmayın. O Programlar yanlış Driver kuruyor!

Anlamadım ekran kartı sorun değilde intel chip setleri nasıl kuracağım.

Evet. Aynen öyle yapacaksınız.
Ayrıca, Laptop'unuzun Markası her neyse onun sitesine girip de güncel olan sürücüleri indirip kurabilirsiniz.

Teşekkürler driver programından yapsam olmazmı. Dediğinize bakıcağım.

Driver bulucu programlar çok sakat, çoğu zaman yanlış, uyumsuz driver kurabiliyor.
Şüphesi olan varsa kanıtlayabilirim.

Advanced Driver Updater ile güncelliyordum ben eski PC mi şimdide onla yapsammı. Ekran kartını falan doğru buldu.

Elbette, doğru sürücüler bulup kurduğu da var, ancak ''Güncel olan İşletim sistemleri'' için eski uyumsuz sürücüleri de bulup kuruyor. Tercih senin, istersen yinede kendi bildiğini yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…