YUSUF CAN AKIER Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 http://www.vatanbilgisayar.com/leno...b-w81-notebook.html#ozelliklerhtml#ozellikler GTA V kaldirir mi? Kaldirirsa hangi ayarlarda ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
http://www.vatanbilgisayar.com/leno...b-w81-notebook.html#ozelliklerhtml#ozellikler GTA V kaldirir mi? Kaldirirsa hangi ayarlarda ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #2 LOW ayarlarda oynatacağını düşünüyorum. Fakat akıcılık konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
C CLKgraphıc Kilopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 442 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Oynayan var, düşük ayarlarda çok kasma yaşamadan oynatır
mediyanin1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 205 Makaleler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2015 #4 Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibime geliyor. Eğer elinde bu yoksa yani satın alacaksan farklı modeller önerebiliriz o fiyata.
Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibime geliyor. Eğer elinde bu yoksa yani satın alacaksan farklı modeller önerebiliriz o fiyata.
YUSUF CAN AKIER Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #5 mediyanin1 dedi: Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibime geliyor. Eğer elinde bu yoksa yani satın alacaksan farklı modeller önerebiliriz o fiyata. Genişletmek için tıkla... Henüz almadım bu fiyata önerebileceğiniz başka notebook tavsiyelerinizi bekliyorum.
mediyanin1 dedi: Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz gibime geliyor. Eğer elinde bu yoksa yani satın alacaksan farklı modeller önerebiliriz o fiyata. Genişletmek için tıkla... Henüz almadım bu fiyata önerebileceğiniz başka notebook tavsiyelerinizi bekliyorum.
mediyanin1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 205 Makaleler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2015 #6 Bu konu altından yorum yapmayayim. Farklı bir konu aç laptop önerileri olarak oradan cevaplayalım.
C CLKgraphıc Kilopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 442 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #7 Konu açtın mı bilmiyorum ama Asus X550JK alabilirsin Tabi bütçe ve ne için kullanacağını da belirt.