Lenovo Z510 Notebook Aşırı Yavaşlaması

Terminou

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 yılını dolduran emektar dizüstü bilgisayarım ne yazık ki bu aralar beni memnun edemiyor. Oyunlara girerken 1 dakikadan uzun süre bekliyorum, 50 megabit internete rağmen yavaş açılan web sayfaları, sürekli alınan mavi ekran sorunu vs.

Bu arada HD Tune Pro ile tarattığımda bilgisayar sağlığımın olumsuz olduğunu görüyorum. Bazen bilgisayar 20 saniyede açılırken bazen 2 dakikadan uzun sürede açılıyor. Ayrıca kafasına esince "No bootable device" hatası veriyor. Bilgisayarımın eski haline gelmesini arzu ediyorum. Lütfen yardım edin dostlar.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu okuyun. No Bootable Device Hatası: Sebebi ve Çözümü

Error Scan kımını da gerçekleştirin. Harddiskiniz ölmüş olabilir.

SSD almanız ve temiz Windows 10 kurulumu gerçekleştirmeniz ilk yapmanız gerekenlerdendir. Ayrıca temizlik ve diğer parça bakımlarının da yapılması gerekir.

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

YouTube üzerinden videolara baktım. Kasanın açılış videosu izledim fakat; kasayı açabilecek uygun bir tornavida bulamadım. Bunun için nasıl bir tornavida önerirsiniz? Bu arada Windows 10 yerine Windows 7 kurmak daha uygun olmaz mı? Kullandığım laptop linki için tıklayınız.

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı