Lenovo Z510 NOTEBOOK vs Dell Inspiron 7537 S20W65C

Deleted01

Hectopat
Merhabalar gelecek ay notebook almayı düşünüyorum ancak şu 3 model arasında kaldım. Masaüstü kullanmak istemiyorum önereceklere söyleyeyim Güncel oyunları oynatsın yeter

1- Lenovo Z510
Z510 NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-8GB-1TB+8GB SSHD-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK - Laptop - Vatan Bilgisayar

2- Dell İnspiron 7537
Dell Inspiron 7537 S20W65C Notebook Fiyatı 1.781,61 TL - ebrarbilgisayar.com

3- Asus X550LB
X550LB NOTEBOOK CORE İ5 4200U 1.6GHZ-8GB-1TB-15.6-2GB-W8 Notebook - Laptop - Vatan Bilgisayar

Dell ekran kartı olarak daha iyi onu alabilirsin. Lenovo'dan neden uzak duruyoruz? Her modeli kötü değil.
@Silinen üye

Hocam 3 tane tecrübem oldu lenovo hakkında, 1. eski birtaneydi, yaklaşık 800 TL civarında en son ısınma sorununa bir türlü çare bulamamıştım (macun değiştirme fan temizleme vs.) 2. yeni sayılabilir 1700 TL civarında, kasası gerçekten çok dandikdi pil çıkartılamıyordu ve çok kolay çizilen bir yüzeyi vardı, 3. 2250 TL civarıydı, kısa bir süre içinde gene ısınma problemi ve kasanın kenarlarında açılmalar oldu.
Dell ve Asus varken bence Lenovo kıyaslanmaması gerekir.

Keşke modelleri de yazsaydın. Z510 alınabilecek en iyi F/P ürünlerden.

Ben kendi tecrübelerimi paylaştım, şu an Dell ve Asus kullanıyorum, Asus donanım olarak dandik sayılır ama 3 senedir daha format bile atmadım. Dell ise gene eski vardı, 5-6 senelik hâla dedem kullanıyor. Gene Asus arkadaşım kullanıyor o da daha format bile atmadı 3 senedir. Bunlar benim tecrübelerim, fiyat aralığı genel olarak 1700 TL civarıydı.

Asus laptop kullanıyorum gerçekten sorunsuz ve sağlam. Dell önermemin sebebi ekran kartının daha iyi olmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…