Lenovo Z510 Sisteme Yosemite Kurmak

@klnc tabiki elimden geleni yapmaya çalışırım istediğiniz zaman office konusunda direk Microsoft office girince download edip kurabilirsiniz. oyunlarda falan harika performans veriyor programlardada ben ekran kartım yetmez dedim ama sonuç harika birde renk paletini düzgün seçerseniz daha ne olsun eğer ekranı görmek isterseniz teamviwer dan bakabilirsiniz.

Bu office 1 aylık deneme sürümü değil mi? Yoksa office online bilgisayara da kuruluyor mu uygulama olarak? Retina gibi olmaz ama yine de merak. Valla sizin ekranı da merak etmedim değil

Açıkçası trial ibaresi yok hiçbir yerde

Aa çok iyi o zaman sağdan soldan uyarılar fırlamıyorsa kullanılır o office

@klnc durum bu dediğim gibi bende 750m 2gbx2 var ama hiç ihtiyaç duymadım tek sorun wifi onuda çözünce böyle devam ederim

Oyun oynamak gibi bir amacım yok zaten bilgisayarda ki Intel hayli hayli yetiyor diyorsunuz. Denemek için birkaç oyun falan da kurarım. Şimdi dosyaları indiriyorum. Ancak hız süper, 100 kb/sn gibi uçuyor şimdi iner inmez deneyeceğim

Çok iyi yaa Parlaklık sorunu, kapağı kapatınca uykuya alma sorunu gibi sorunları aştınız mı?

Aa ilki çok iyiymiş ya, 50 tl falandı. Deneyince sonucu söyler misiniz, Olursa ben de alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…