Merhaba, gerek forumda olsun gerek Youtube'da olsun gerekse Google'da olsun. Araştırmadık yer bırakmadım. Lenovo Z570 için düzgün bir çözüm bulamadım. Bir aydır bulamadım yüklemeyi veya benim gözümden kaçtı. İngilizce veya daha farklı kaynaklar buluyorum ancak onları da ben anlamıyorum. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Uyumluluk konusunda veya hangi MAC OS sürümü kurmalıyım ? BIOS ayarları ne olmalı?
Donanım genel olarak uyumlu görünüyor sadece wi-fi çalışmayabilir görüşündeyim. Ama denemek lazım. Forumda os x mavericks'in kurulumu detaylı şekilde anlatılıyor. Öncelikle 8gb lık bir usb bellek bulduktan sonra gerekli dosyaları indirip deneyebilirsin. Sana tavsiyem forumdaki videoları eksiksiz izlemen ve bios ayarlarını yaparken başka bir bilgisayardan videoyu açarak ayar yapman. Sonucun olumlu olacağını düşünüyorum.
IOBluetootHCIController protectted BluetoothHCIControllerTransportShowsUP -- Connected to the transport successfuly
x1880 -- 0x2800 -- 0xbc00 ****
Hatası alıyorum. Nedeni ne olabilir.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum ancak siyah ekran hatasını bir türlü geçemedim.
Raw dosyasını indirdim. SUSE ile belleğe yazdım. Sonra pc ye takıp boot etmek istedim ancak boot menüsü ekrana sığmadı. Daha sonra usb yi BIOS dan öncelik verdim ekrana tam oturdu. Daha sonra Alttaki fotoğraftaki gibi graphicsEnabler=Yes dedim https://www.dropbox.com/s/ica3jcgmhhtzd24/IMG_20140224_193921.jpg
Grafik ve Web Tasarım ile uğraşıyorum, Lenovo Z570 ideapad bilgisayar kullanıyorum bilgisayarıma windows 7 ve mac işletim sistemi kurmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisin.