Lenovo z580 Recovery Bölümünü Sildim

earfalas

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Kullandığım cihaz Lenovo Ideapad Z580. Windows 8 Single Language kurulu bir şekilde gelmişti. Ben yanlışlıkla Kurtarma bölümünü sildim. Format atmak için buradaki Windows 8.1 PRO'yu indirdim ve format attım. Ürün anahtarını bilmediğim için önerilenlerinden birini girdim. Şu an etkinleştirilmemiş Windows 8.1 PRO var. Orijinal anahtar ile kullanmak için ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona gerek bile kalmadan otomatik olarak sistem kendini etkinleştirecektir.

Hocam, ben bir kaç arkadaşımın bilgisayarına bu şekilde bir müdahalede bulundum ama hiçbirinde otomatik etkinleşmedi. Gerçi ben bu forumdan bir arkadaşın paylaştığı güncelleme entegreli Win 8.1 SL sürümü indirmiştim. Ondan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama otomatik etkinleştirme olmamıştı.

Yazdıklarımız hepsi Windows 8 Single Language kullanıcıları içindir.

Kurallara uymadığım için ceza almıştım. Şimdi yazma fırsatı buldum. Windows 8 önyüklemeli bilgisayarınızın recovery bölümünü sildiyseniz ve eğer kurulum dvdsi vermedilerse, Windows 8.1 kurup orijinal ürün anahtarınız ile kullanamazsınız. Çünkü verilen ürün anahtarı Windows 8 içindir. Windows 8 kurulumunu orijinal ürün anahtarınızla yapıp, üzerine marketten Windows 8.1 güncellemesi yapın. (Eğer Windows 8 ön yükelemeli geldiyse ürün anahtarınız bios'a gömülüdür. Forumda araştırarak ürün anahtarınızı nasıl öğreneceğinizi bulabilirsiniz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…