Lenovo z580 windows 7 mi yüklesem daha iyi 8 mi?

kemaltahir

Hectopat
Arkadaşlar lenovo z580 laptop (8gb ram, core i5, gt 635m) var sizce windows 8 mi yüklemeliyim yoksa 7 mi? Ben windows7 olarak kullanıyorum, 8 yüklesem verimlilik artışı olur mu?

Bende Windows 7'den Windows 8'e geçtim. Ancak servis fabrika ayarlarına döndürünce Windows 7 kullanmaya devam ediyorum. Öncelikle Windows 8 yükliycekseniz bazı özelliklerden vazgeçmelisiniz. Örneğin üst taraftaki dokunmatik tuşlardan (Ses tuşları hariç, diğerleri çalışmıyor) sistem tuşundan, bataryanın uzun ömürlü kullanım programlarından vs. gibi şeylerden vazgeçmelisiniz. Ben çok aradım bulamadım. Gerek supportslenovo'dan gerek Technopat'ın Driver hizmetinden aradım yine de olmadı. Ancak Windows 8 bunlar olmadan da çok güzel. Ayrıca ses kalitesinde düşme oluyor. Kısaca Windows 8 bu özelliklerden vazgeçmeye değer. Ben niye yüklemiyorum tekrar diye sorarsanız ben günde bazen 4-5 film izliyorum. Ses kalitesi ve film modu benim için önemli. Bilgisayar kullandığınızı Windows 8 ile anlayacaksınız.

Hocam anlamadım şimdi ses kalitesi Windows 8'de mi iyiydi yoksa 7 de mi?
Hocam laptop ile birlikte gelen cd'de 8 sürücüleri de vardı o özelliklerin hepsi 8'de de olması lazım değil mi?
Bende masaüstü de var onda 8 yüklü ama dediğiniz gibi 8 de ses özellikleri gidiyorsa geçmek mantıklı değil.

Windows 7'de onun kendi ses ve görüntü modları var. Windows 7'de daha iyi. Windows 8'de de kötü değil normal diğer leptoplar gibi. Bende leptopla gelen CD yoktu. Bana hiç bir CD verilmedi. Ancak Lenovo ses olayını güncellemiş şimdi fark ettim. Benim leptop serviste olduğu için görmemiştim. Windows 8 yükledikten sonra ses özelliklerinde dokunmatik fonksiyonlar yine çalışmıyor ama. Ses konusunda bir şüpheniz olmasın yükleyebilirsiniz sadece dokunmatik tuşlarını kullanamazsınız alt taraftan ayarlarsınız yine sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı