Lenovo Z580'e GTX680M Takmak

• Konuyu başlatan polatxp635
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sökmeye korktum Recep abi. Bana şöyle 2000 tl'yi geçmeyecek süper bir bilgisayar linki verebilir misin?
Ha bir de GT635M GTA 5 ve Max Payne 3'ü çalıştırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Lenovo z580 kullanıyorum ama benim model de 6 gb ram var. Bence taktırma. Benim fanım bağırıyor. Sizin fan ne durumda bilemem ama z580 için yeni bir ekran kartı takmaya değmez.

Benim Z580 süper çalışıyor.Fanlarım bağırmıyor.Ama Win 8 ile hiç uyumlu olmamış.Çünkü wireless simgesine tıklıyorum Ağlar bölmesi açılmıyor.Bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar kısa süre donuyor. Ya yeni format çekeceğim win 8. Ya da win 7.

- - - Güncellendi - - -

Fanların sesi ancak kulağını kasaya dayayınca geliyor. Haaa... unutmadan benim AC Adaptörü 90W'lık imiş.Sizce GTX 670' i çalıştıracak gücü bulabilir mi?

Benim z580 ilk 5-6 dakika bildiğiniz donuyor. Ona da şükür diyin siz. Benim PC'nin durum içler acısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim z580 ilk 5-6 dakika bildiğiniz donuyor. Ona da şükür diyin siz. Benim PC'nin durum içler acısı.

Windows XP kesin çözüm. Sadece bir kaç driver eksik olarak kurulur. Onu da Lenovo' nun kendi sitesinden yükleriz. Sizce olur mu arkadaşlar?

Windows XP kesin çözüm. Sadece bir kaç driver eksik olarak kurulur. Onu da Lenovo' nun kendi sitesinden yükleriz. Sizce olur mu arkadaşlar?

Biz forumda XP önerenleri dövüyoruz...
Şaka bir yana XP kesin çözüm diye bir şey yok. Sen adamı 2012'nin teknolojisinden alıp 10 yıl öncesinin teknolojisini öneriyorsun. Bu sorunu nasıl çözecek sence ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…