IDogann Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 40 1 Ağustos 2024 #1 Miyopum, normalde gözlük takardım, sıkıldığım için lense geçmek istedim. Lensi gözüme takıyorum, ancak yapışmıyor. Elimde öyle kalıyor. Hiçbir şey yaramadı. Aynı problem olan, ya da çözümünü bilen biri var mıdır?
Miyopum, normalde gözlük takardım, sıkıldığım için lense geçmek istedim. Lensi gözüme takıyorum, ancak yapışmıyor. Elimde öyle kalıyor. Hiçbir şey yaramadı. Aynı problem olan, ya da çözümünü bilen biri var mıdır?
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Yer Türkiye 30 Ağustos 2024 #2 IDogann dedi: Miyopum, normalde gözlük takardım, sıkıldığım için lense geçmek istedim. Lensi gözüme takıyorum, ancak yapışmıyor. Elimde öyle kalıyor. Hiçbir şey yaramadı. Aynı problem olan, ya da çözümünü bilen biri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende yeni aldım kırpmaktan takamıyordum şimdi kırpma geçti gözümde gezdiriyorum lensi resmen fakat yapışmıyor gözüme.
IDogann dedi: Miyopum, normalde gözlük takardım, sıkıldığım için lense geçmek istedim. Lensi gözüme takıyorum, ancak yapışmıyor. Elimde öyle kalıyor. Hiçbir şey yaramadı. Aynı problem olan, ya da çözümünü bilen biri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende yeni aldım kırpmaktan takamıyordum şimdi kırpma geçti gözümde gezdiriyorum lensi resmen fakat yapışmıyor gözüme.