Lens mi daha kaliteli gösterir gözlük mü?

emrhateu

Centipat
Daha fazla  
Ben uzun yıllardır gözlük kullanıyorum ve şu an lense geçtim. Sanki kalite farkı var. Yani böyle gözümü bazen kapatıp açmazsam gri görüyorum artı olarak sanki yine bozuk görüyormuş gibi hissediyorum. Daha ilk gün diye mi yoksa alışacak mıyım zamanla?

Gözlük sürekli kirleniyor. Lensin kirlenme derdi olmaz gözyaşından dolayı. Zamanla iyileşirmi bilemem.

Bence alışmanız ile alakalı. Miyop lenslerden çok korkarım hele uyurken vs. unutmak gözde çok korkunç.

Yeni taktıgım için sol gözümün sol tarafında bir şey var gibi hissediyorum sağdada sağ tarafında ve bulanik görüyorum biraz.

Gözlüğü ilk taktığın zaman da çok garip görüyorsun zaten, her şey kaymış, yamulmuş vaziyette oluyor. Zamanla alışır bence.

Gözlük daha kompakt olduğu için ben gözlük taraftarıyım. Gözlük bence daha kaliteli görüş sağlıyor. Unutmadan, herkes ihtiyacına göre seçmeli kullanacağı optik tıbbi ekipmanı. Tutup kimyasallar ile haşır neşir birinin lens kullanması en son istenecek şey.

Son düzenleme:
Lens mükemmeldir ötesi yok tek sorun yatmadan önce çıkarman lazım. Lensi sabah 7 de takarım akşam 10 da çıkarırım gün içinde aklıma bile gelmez genelde o yüzden çok rahattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…