Lens takınca bulanık görüyorum

Yer
İzmir
Bugün ilk defa lens takmaya başladım, alalı yaklaşık 1.5 saat oldu. Sağ gözüm 2 numara, sol gözüm 0.75 numara miyop. Eve dönerken uzaktaki yazıları daha rahat okuyabiliyordum fakat yakına gelince çok az görmeye başlıyorum. Ayrıca şu an uzağı görürken de yine sorun yaşıyorum. Lensleri doğru taktığımdan ve temiz olduğundan da eminim.

Bugün ilk defa lens takmaya başladım, alalı yaklaşık 1.5 saat oldu. Sağ gözüm 2 numara, sol gözüm 0.75 numara miyop. Eve dönerken uzaktaki yazıları daha rahat okuyabiliyordum fakat yakına gelince çok az görmeye başlıyorum. Ayrıca şu an uzağı görürken de yine sorun yaşıyorum. Lensleri doğru taktığımdan ve temiz olduğundan da eminim.
İlk defaysa normal bir gün dayanmaya çalışın alışırsınız.

Ve ters mi düz mü taktığınızdan emin olun, ilk defa takarken ben çok uğraşmıştım ve düşmüştü falan filan taktığımda bulanıktı meğer kirlenmiş solüsyona koyup geri taktığımda düzelmişti.

Lensi çıkarıp temizleyip geri takın düz olduğuna dikkat edin. Düzelmezse zaten alışma sürecidir çoğu kişi yaşıyor ilk taktığında.

İlk defaysa normal bir gün dayanmaya çalışın alışırsınız.

Ve ters mi düz mü taktığınızdan emin olun, ilk defa takarken ben çok uğraşmıştım ve düşmüştü falan filan taktığımda bulanıktı meğer kirlenmiş solüsyona koyup geri taktığımda düzelmişti.

Lensi çıkarıp temizleyip geri takın düz olduğuna dikkat edin. Düzelmezse zaten alışma sürecidir çoğu kişi yaşıyor ilk taktığında.
Lensleri gözlükçüye taktırmıştım, kadın ters takmış. Düzelttim şimdi çok daha iyi.

Zaten lenslerin ters olduğunu söylemişsin. Onun dışında tek bir markaya bağlı kalma. Her marka herkesin gözünde aynı performansı vermez. Mesela sana rahat gelen lens bana kuruluk yapabilir. Onun için doktorundan denemek için lensler isteyebilirsin. Eğer doktorun bonkör biriyse 6-7 tane bile verebilir. Bu arada aylık lens mi?

Arkadaşın da dediği gibi gözlükçülerde pahalıya satılabiliyor. Ben Lens Market - Lens Markaları İndirimli Lens Fiyatları Sitesinden alıyorum. Çok ilgililer. Lensimle ilgili bir sorun çıkmıştı ve hemen iletişime geçip aynı lensten göndermişlerdi. Sattıkları malın arkasındalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı