Lens takmak garip hissettiriyor

Anladığım kadarıyla da şimdiki lensinizden memnun değilsiniz.

Yani evet ama bazıları alışırsın diyor. Kafamı kurcalayan şey şu millet 1 2 günde alıştığını söylüyor ama ben 3-4 gündür takmama rağmen alışamadım. Bugün içinde sürekli takmamamla da alakalı olabilir mi çünkü ara ara gözlüğüme geçiş yapıyorum gün içinde 40% lens 60& gözlük takıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyede şeffaf olarak genellikle acuvue veriliyor. Senin doktorun neden onu vermiş anlamadım belki bildiği vardır. Acuvue deneyebilirsin 6 yıldır hep acuvue kullanıyorum bi ara renkli lenslere merak saldım bi paket aldım denedim yok acuvue rahatlığı yok gerçekten.
Edit: Son yorumunu şimdi gördüm aynı markayı kullanıyorsun. 1 Haftaya alışırsın ama gözünde takılı dursun bu süre boyunca geceleri vs çıkar sadece.
Ben şuanda lenslerimi 2-3 aydır çıkarmıyorum duşta,gece yatarken vs Sadece denizde çıkarıyorum. Ve hiç bir sorun yaşamadım eskiden çıkarıyordum lensleri hergün ama ağrı oluyordu ara sıra gözümde şuan aylardır çıkarmama rağmen ne batma hissi nede başka bir şey var. Yaptığımı yap asla demiyorum ama ben böyle yapıyorum ve rahatım.

Öneriye göre değil de kendi gözüne rahat olan lensi bulmalısın. Doktorunden çeşit çeşit lens iste. Ben şu an Oasys kullanıyorum. Bu lensi kullanmaya başlayıncaya kadar birçok model kullandım. Benim gözüme en rahat geleni bu. İstersen bunu da bir dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…