Lensleri sürekli takmak zorunlu mu?

SenpaiKangal

Picopat
Selam arkadaşlar. Göz doktoruna muayene için randevu alacağım ama yeni gözlük mü alsam ya da lens mi alsam? Lens hiç kullanmadım lens alırsam sürekli takmak zorunda mıyım? Yani istediğim zaman tekrar gözlüğe dönebilir miyim? Lensle uyuyup uyuma mevzuları nedir? Bir de tahmini lens ücreti nedir? Kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?

Selam arkadaşlar. Göz doktoruna muayene için randevu alacağım ama yeni gözlük mü alsam ya da lens mi alsam? Lens hiç kullanmadım lens alırsam sürekli takmak zorunda mıyım? Yani istediğim zaman tekrar gözlüğe dönebilir miyim? Lensle uyuyup uyuma mevzuları nedir? Bir de tahmini lens ücreti nedir? Kullanan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?

Lense bağlılık diye bir şey yok bugün lens takarsın sonra çıkarır gözlük takarsın bir şey olmaz sana bağlı lens fiyatları numarana göre ve markaya göre değişebilir.

Lens takmak biraz zahmetli bir iş takması ayrı çıkarması ayrı dert ama zamanla alışırsın.

Ben gözlük kullanıyorum. Lens kullanmadım ama teyzem filan kullandığını gördüm. Ben beceremem gözümü kör ederim diye almadım. Takarken kayma filan oluyor. Sürekli takmak zorunda değilsin genelde dışarı filan çıkarken kullanıyorlar. Bende arada çıkarıyorum gözlüğü gözümü dinlendirmek için. Evet istediğin zaman dönersin hatta şimdi teyzem araba filan sürerken gözlük kullanıyor. Fiyat içinde numarası, boyutu, kalitesinden değişiyor. Bana iyi bir marka demişti 3.5 ve 3.75 için 850tl mi neydi 5-6 ay önce.

Ben gözlük kullanıyorum. Lens kullanmadım ama teyzem filan kullandığını gördüm. Ben beceremem gözümü kör ederim diye almadım. Takarken kayma filan oluyor. Sürekli takmak zorunda değilsin genelde dışarı filan çıkarken kullanıyorlar. Bende arada çıkarıyorum gözlüğü gözümü dinlendirmek için. Evet istediğin zaman dönersin hatta şimdi teyzem araba filan sürerken gözlük kullanıyor. Fiyat içinde numarası, boyutu, kalitesinden değişiyor. Bana iyi bir marka demişti 3.5 ve 3.75 için 850TL mi neydi 5-6 ay önce.

Siparişi verdiğin optikçide çok etkiliyor fiyatları aynı marka numara lensin iki farklı optikçide 300TLden fazla fark ettiğini gördüm.

Siparişi verdiğin optikçide çok etkiliyor fiyatları aynı marka numara lensin iki farklı optikçide 300TL'den fazla fark ettiğini gördüm.

Doğrudur bu söyleyen gözlükçü bizim tanıdık yıllardır buradan alırız. Şimdi fiyatlar daha fazla da olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı