LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 6 Mayıs 2022 #1 lensmarket.com üzerinden lens alacağım 170 TL fiyatı var. Fakat sağ ve sol göz için farklı paketler var yani benim 2 paket mi lens almam gerekiyor?
lensmarket.com üzerinden lens alacağım 170 TL fiyatı var. Fakat sağ ve sol göz için farklı paketler var yani benim 2 paket mi lens almam gerekiyor?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Mayıs 2022 #2 Kutu halinde geliyor. İçinde kaç adet varsa iki gözüne de takabilirsin.
Toxpox Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 21 6 Mayıs 2022 #3 kino dedi: Kutu halinde geliyor. İçinde kaç adet varsa iki gözüne de takabilirsin. Genişletmek için tıkla... İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? İkisine de "1 kutu" olarak işaretleyip alması gerekiyor.
kino dedi: Kutu halinde geliyor. İçinde kaç adet varsa iki gözüne de takabilirsin. Genişletmek için tıkla... İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? İkisine de "1 kutu" olarak işaretleyip alması gerekiyor.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 6 Mayıs 2022 #4 Toxpox dedi: İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? Genişletmek için tıkla... Numarası aynıysa takabilir? Ben miyopken lazer ameliyat olana kadar tek kutu alıp ikisinde beraber kullanıyordum.
Toxpox dedi: İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? Genişletmek için tıkla... Numarası aynıysa takabilir? Ben miyopken lazer ameliyat olana kadar tek kutu alıp ikisinde beraber kullanıyordum.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 6 Mayıs 2022 #5 Sol göz ayrı sağ göze ayrı alman gerekiyor, yani sağlıklı olanı o.
LutherKing Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 602 Çözümler 3 6 Mayıs 2022 #6 Toxpox dedi: İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? İkisine de "1 kutu" olarak işaretleyip alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam örneğin sol göz için aldığım kutudan sadece tek lens mi çıkıyor? En son geçen sene toplu halde almıştım iki gözümde aynı numara çift çıkıyordu. Eğer her pakette tek lens varsa geçen seneden bu yana baya zamlanmış lensler.
Toxpox dedi: İki gözüne de tek gözüne göre olan numaralı lensi mi takacak? İkisine de "1 kutu" olarak işaretleyip alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam örneğin sol göz için aldığım kutudan sadece tek lens mi çıkıyor? En son geçen sene toplu halde almıştım iki gözümde aynı numara çift çıkıyordu. Eğer her pakette tek lens varsa geçen seneden bu yana baya zamlanmış lensler.