TolgaŞen Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Leo 3T-10 aldım fakat kasada hard disk takmak için yer göremedim, yardımcı olur musunuz? Kasa geldi kullanamıyorum.
Leo 3T-10 aldım fakat kasada hard disk takmak için yer göremedim, yardımcı olur musunuz? Kasa geldi kullanamıyorum.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 PSU'nun yanında HDD kızağı yok mu?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 TolgaŞen dedi: Leo 3T-10 aldım fakat kasada hard disk takmak için yer göremedim, yardımcı olur musunuz? Kasa geldi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... PSU yuvasının yanında kızağı olması lazım, kızak yoksa kızaksız dik şekilde montaj yapılıyor olabilir. Son düzenleme: 24 Mayıs 2021
TolgaŞen dedi: Leo 3T-10 aldım fakat kasada hard disk takmak için yer göremedim, yardımcı olur musunuz? Kasa geldi kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... PSU yuvasının yanında kızağı olması lazım, kızak yoksa kızaksız dik şekilde montaj yapılıyor olabilir.
TolgaŞen Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 Kızak bulunmuyor kasada uzun uğraşlar sonucu kasanın altına vida ile monte edildiğini öğrendim anakartın içinde nasıl yapılacağını anlatan kağıt bulunuyormuş görmemiştim teşekkür ederim.
Kızak bulunmuyor kasada uzun uğraşlar sonucu kasanın altına vida ile monte edildiğini öğrendim anakartın içinde nasıl yapılacağını anlatan kağıt bulunuyormuş görmemiştim teşekkür ederim.