Leo 3T10 vs i3-10100F sistem

771pinliad4m

Femtopat
Daha fazla  
Leo 3T10-1650 - Game Garaj aklımdaki bilgisayar bu ama bana fazla geliyor fiyatı oynayacağım oyunlar sadece Valorant ve CS:GO olur. Kendi isteklerim doğrultusunda şöyle bir sistem yapsam uyumlu olur mu?

Anakart konusunu hiç bilmiyorum 2 sinin farkı ne ileride sistemi yükseltmeyi düşünmüyorum sadece ekran kartı takarım takarsam.

Oluşturabileceğim en iyi F/P sistem buydu fiyatı daha fazla düşürebilecek varsa bekliyorum veya şu parçalar uyumsuz diyorsanız. Bütçem 5.700 Max 6k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye olduğunu varsayarsak sistem fiyatı uygun kısa sürede yükselir fiyatı kendin toplayacaksan 240 gb ssd yetmz en az 480 sart anakart Asus daha iyi 1030 kanser eder hiçbir şey açmaz ikinci el hd kartlar bile daha iyi performans veriyor letgodan ikinci el kartlara bak veya daha uyguna rx550 li sistem bak gamegarajdan fiyatı 5000 lira gibiydi en son ne kadat oldu bilmiyorum

Kanka 1030 testlerine baktım yorumlarına baktım Valorant'ta 120 160 arası FPS alıyorlar oda benim işimi görür şu piyasada 5K ekran kartına verecek bütçem yok 2. ele 1.800 1.900 vermek istemiyorum güvenmiyorum 0 olsun temiz olsun kafasındayım yoksa her şeyi 2. el almayı bende biliyorum.

Bu sistem daha iyi olur bir de sonradan 8x2 yapmak lazım RAM'i.

FPS testlerine baktıgımda 1030'lu daha önde duruyor ve nedense APU'ya sıcak bakmıyorum 2X RAM yapınca bütçemide aşıyor benim attıgım sistemde uyumsuz bir şey var mı şunu değiştirsen daha iyi olur dediğin, hem arada çok FPS oynamıyor hem de ileride GT 1030 elimden ne kadar çıkarabilirsem çıkarırım üstüne koyup farklı erkan kartına geçebilirim böyle mantıklı geliyor. He birde yarın D.a nın sistemi ne kadar olur acaba ya?

Kasa ve psu’yu benim yaptığım gibi yap geri kalanı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…