Leon kennedy ceketi nereden bulunabilir?

Bit pazarlarinda şansına bulursan temizinden o tarz kiyafetler bolca var . Şansını deneyebilirsin.

Bit pazarlarinda şansına bulursan temizinden o tarz kiyafetler bolca var. Şansını deneyebilirsin.

İnternet üzerinde bulamaz mıyım? Bomber ceket olarak geçiyormuş sanırım fakat o şekilde Trendyol'da vs aratınca alakasız ceketler çıkıyor.

300 dolar çok tabii ki ya, peki bu nasıl sizce hocam MANMARK Erkek İçi Kürklü KıÅlık Süet Mont Åık ve Sıcak Tutucu Ãzel Tasarım Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İnternet üzerinde bulamaz mıyım? Bomber ceket olarak geçiyormuş sanırım fakat o şekilde Trendyol'da vs aratınca alakasız ceketler çıkıyor.
Aliexpress'te bulabilirsin ama çok pahalıya gelir. Benzer ceketlere bak direkt Leon ceketi olarak ararsan çok pahalıya bulursun.

Hocam direk leon kennedy yazarsaniz çıkmayacaktır. Ceket yazin direk filtrelerden renk vs seçin o şekilde bulun

Hocam bu süet çok kötü durur diye düşünüyorum deriye bakmanız lazım.

Bakındıklarım arasında en benzeyeni bu olduğu için bunu almayı düşünüyordum fakat siz bunu deyince bir kararsız kaldım haklı olabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…