Yunnus Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #31 FX 9590 dedi: Hocam satıcı ile görüşürseniz SSD ekleyebilir belki. Genişletmek için tıkla... Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. Rob Halford dedi: Ghost of Tsushima PlayStation özel oyunu yani bu oyunu oynamak için PS4'ya da PS5 almanız gerek. Genişletmek için tıkla... PC'ye geçildi diye okumustum unchertaed bilmem de Ghost of tshima PC'ye gelecek öyle okudum.
FX 9590 dedi: Hocam satıcı ile görüşürseniz SSD ekleyebilir belki. Genişletmek için tıkla... Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. Rob Halford dedi: Ghost of Tsushima PlayStation özel oyunu yani bu oyunu oynamak için PS4'ya da PS5 almanız gerek. Genişletmek için tıkla... PC'ye geçildi diye okumustum unchertaed bilmem de Ghost of tshima PC'ye gelecek öyle okudum.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #32 Yunnus dedi: Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. Genişletmek için tıkla... Atılan RX 580'li sistemi almanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine @Pluxy01'in önceki sayfalarda topladığı sistemi almanız daha iyi olur.
Yunnus dedi: Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. Genişletmek için tıkla... Atılan RX 580'li sistemi almanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine @Pluxy01'in önceki sayfalarda topladığı sistemi almanız daha iyi olur.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 1 Mayıs 2021 #33 Yunnus dedi: Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. PC'ye geçildi diye okumustum unchertaed bilmem de Ghost of tshima PC'ye gelecek öyle okudum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buldum bir tane 3200₺,bazı kazıkçılar olabiliyor maalesef,zaten Aliexpress'te ucuza anakart-RAM-Xeon setler oluyor.
Yunnus dedi: Boş boş sorular soruyorum ama RX 580 tek başına 4000 TL GittiGidiyor da. PC'ye geçildi diye okumustum unchertaed bilmem de Ghost of tshima PC'ye gelecek öyle okudum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buldum bir tane 3200₺,bazı kazıkçılar olabiliyor maalesef,zaten Aliexpress'te ucuza anakart-RAM-Xeon setler oluyor.
Yunnus Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #34 Rob Halford dedi: Arkadaşın attığı sistemi almanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine @Pluxy01'in önceki sayfalarda topladığı sistemi almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. FX 9590 dedi: Hocam ben buldum bir tane 3200₺,bazı kazıkçılar olabiliyor maalesef,zaten Aliexpress'te ucuza anakart-RAM-Xeon setler oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek
Rob Halford dedi: Arkadaşın attığı sistemi almanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine @Pluxy01'in önceki sayfalarda topladığı sistemi almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. FX 9590 dedi: Hocam ben buldum bir tane 3200₺,bazı kazıkçılar olabiliyor maalesef,zaten Aliexpress'te ucuza anakart-RAM-Xeon setler oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 1 Mayıs 2021 #35 Yunnus dedi: Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alacak mısınız, yoksa ben başka bulayım mı?
Yunnus dedi: Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek Genişletmek için tıkla... Hocam bunu alacak mısınız, yoksa ben başka bulayım mı?
Yunnus Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #36 FX 9590 dedi: Hocam bunu alacak mısınız, yoksa ben başka bulayım mı? Genişletmek için tıkla... Beğendim güzel zahmet etmeyin bayağı iyi bence iş görür RAM'lar 3200 MHz değil mi ya da 3000
FX 9590 dedi: Hocam bunu alacak mısınız, yoksa ben başka bulayım mı? Genişletmek için tıkla... Beğendim güzel zahmet etmeyin bayağı iyi bence iş görür RAM'lar 3200 MHz değil mi ya da 3000
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #37 Yunnus dedi: Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek Genişletmek için tıkla... RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el.
Yunnus dedi: Nerede onun attığı sistem ama bu arkadisin attığını neden tavsiye etmiyorsun. Siz bilirsiniz ben sizden sistem istedim siz buldunuz benim işim beklemek Genişletmek için tıkla... RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 1 Mayıs 2021 #38 Yunnus dedi: Beğendim güzel zahmet etmeyin bayağı iyi bence iş görür RAM'lar 3200 MHz değil mi ya da 3000 Genişletmek için tıkla... 3000 hocam. Rob Halford dedi: RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız başka bulayım.
Yunnus dedi: Beğendim güzel zahmet etmeyin bayağı iyi bence iş görür RAM'lar 3200 MHz değil mi ya da 3000 Genişletmek için tıkla... 3000 hocam. Rob Halford dedi: RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız başka bulayım.
Yunnus Picopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #39 Rob Halford dedi: RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el. Genişletmek için tıkla... RX 580 ikinci el olsa bile bence iyi performans verir diye düşünüyorum.
Rob Halford dedi: RX 580 4 GB'nin sıfırı şu an piyasada yok. Olsa bile sistemin fiyatı ucuz kalıyor. Ben bu sisteme güvenmezdim çünkü ekran kartı muhtemelen ikinci el. Genişletmek için tıkla... RX 580 ikinci el olsa bile bence iyi performans verir diye düşünüyorum.
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 1 Mayıs 2021 #40 Yunnus dedi: RX 580 ikinci el olsa bile bence iyi performans verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mining yapılmamış ise iyi performans verir.
Yunnus dedi: RX 580 ikinci el olsa bile bence iyi performans verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mining yapılmamış ise iyi performans verir.